Reparatii aer conditionat

Servicii aer conditionat si reparatii termopane: Confortul tau, misiunea noastra!

Experienta vasta

Anii de experienta pe care ii avem in spate ne recomanda pentru orice tip de lucrare de reparatii, montaj sau intretinere aer conditionat si termopane.

Preturi echilibrate

Costurile pe care le percepem sunt echilibrate, reflectand atat calitatea oferita, cat si orientarea noastra catre un client 100% multumit.

Consultanta

Va ajutam sa descoperiti cele mai bune variante in ceea ce priveste aerul conditionat si suprafetele vitrate ale casei.

Raspuns rapid la solicitari

Fie ca aveti nevoie de montarea unui aparat de aer conditionat sau pur si simplu de mici reparatii ale termopanelor, raspundem rapid la orice solicitare.

service aer conditionat

Reparatii aparate aer conditionat

Locul in care ne petrecem cea mai mare parte a vietii trebuie sa fie perfect, confortul fizic avand o importanta colosala. Tocmai de aceea, focusul nostru este pe aparatura de aer conditionat si pe suprafetele vitrate ale locuintei sau ale biroului. Suntem disponibili pentru orice tip de reparatie, montaj, igienizare a aparatelor de aer conditionat sau mici reglaje si ne asiguram ca serviciile pe care le oferim au intotdeauna o calitate superioara. Pentru orice intrebare, solicitare si nelamurire ne poti contacta:

Contacteaza-ne!

Servicii complexe pentru aparatele de aer conditionat

Din ce in ce mai multe locuinte sunt dotate cu un aparat de aer conditionat. Este o dotare aproape indispensabila pe timpul verii, care isi gaseste cu usurinta utilitatea si pe timpul iernii. Pentru cei care isi doresc un confort total, oferim servicii complexe, de o calitate superioara:

  • Consultanta pentru achizitia aparatului potrivit. Te ajutam sa cumperi cea mai echilibrata solutie din punct de vedere al raportului dintre calitate si pret.
  • Montaj. Oferim consultanta in ceea ce priveste montajul sau ne ocupam personal de acesta;
  • Reparatii. Orice problema aparuta isi poate gasi o rezolvare, iar noi suntem primii pe care trebuie sa ii contactezi.
  • Igienizare si incarcare cu freon. Pentru o functionare corecta, aparatul de aer conditionat trebuie sa fie igienizat si realimentat cu freon.

Servicii complexe pentru termopane

Nu exista niciun secret in faptul ca geamul termopan prezinta o calitate superioara oricarui alt tip de geam. Acesta izoleaza foarte bine, este placut din punct de vedere estetic, este rezistent pe termen lung si nu necesita o intretinere foarte costisitoare. Avem o experienta vasta in ceea ce priveste termopanele si oferim servicii precum:

  • Inlocuire si montaj geamuri termopane. Asiguram intregul proces de achizitie, calcule, inlocuire si montaj;
  • Montaj accesorii. Montam rulouri exterioare sau plase impotriva insectelor;
  • Mentenanta si reparatii. Chiar daca termopanele prezinta o rezistenta foarte mare, pot aparea diverse nevoi in ceea ce priveste schimbarea garniturilor uzate sau reparatii privind etansarea tamplariei. Ne ocupam de toate detaliile in cel mai profesionist mod posibil.

Ultimele noutati si oferte

Tipuri de plase de țânțari

Utilitatea unei plase de tantari montate la exteriorul geamurilor este uriasa. Chiar daca vorbim despre