• Personalizare


    Alege stilul și culorile ce ți se potrivesc

  • Invitați


    Administrează lista de invitați și vezi cine a răspuns

  • Distribuire


    Trimite invitația ta tuturor prietenilor

Înlocuiește invitația clasică cu cea digitală

Vezi invitația demo
lista

Ai totul sub control


Creează-ți lista de invitați

Administrează ușor persoanele pe care le inviți la evenimentul tău. Adaugă toate detaliile invitaților din lista și astfel vei găsi imediat statutul sau răspunsul fiecarei invitație. Alege dacă dorești ca invitația ta sa fie privată doar pentru cei din lista sau publică pentru oricine accesează linkul invitației. Totodată această pagină iți oferă posibilitatea de a trimite rapid invitațiile prin email, share pe rețele sociale sau generând un link sau cod QR personalizat pentru fiecare invitat sau pentru invitația generală așa cum alegi tu.

Alegerea e în mainile tale


Alege un model de invitație

Orice invitație poate fi personalizată așa cum fiecare își dorește. Noi îți oferim o gama de modele de invitație pentru care poți schimba atat paleta culorilor cât și secțiunile ce fac parte din conținut. Toate modelele de invitație sunt construite pentru a transmite corect informația despre evenimentul tău atât pe desktop cât și pe mobil. Modelul personalizat de tine poate fi previzualizat în contul tău înainte ca invitația să fie publicată, chiar și atunci când dorești să modifici datele de pe o invitație deja lansată.

modele
suport

Contează pe noi


Vă oferim suport gratuit

Ne dorim ca fiecare să aibă parte de un eveniment cât mai reușit și, cum invitația este cartea de vizită pentru acel eveniment, suportul nostru îți este tot timpul disponibil pentru a te ajuta să configurezi invitația așa cum îți doresti. Secțiunea de suport a siteului oferă raspunsul la cele mai frecvente întrebări legate de serviciile noastre. Dacă nu gasești răspunsul acolo, ne poți contacta prin formularul de suport, iar echipa noastră îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil, nu mai mult de câteva ore.

Simplu și rapid


Salvează timp, bani și copaci

Una dintre dorințele noastre e de a ajuta la regenerarea mediului înconjurător. De aceea venim cu această idee a invitațiilor online. Considerăm că utilizarea lor este mult mai practică din toate punctele de vedere: timp mai scurt de creeare, costuri reduse și salvarea naturii. În acest moment, internetul este cel mai comod și rapid mijloc de raspandire a informației. Utilizând invitația online poți inștiința, pe oricine dorești în orice colț al lumii, despre evenimentul tău într-un mod personalizat.

salveaza